ECO 6790 Slijtlaag

Productomschrijving en samenstelling
ECO 6790 is een oplosmiddelvrij, 2-componenten product op basis van gemodificeerde epoxyharsen,hydrocabon hars en een polyamine als verharder. De Giethars wordt toegepast als dekkende oplosmiddelvrije coating voor het verzegelen en anti-slip afwerken van houten brugdekken, vlonders, trappen en loopvlakken.

Specifieke kenmerken
Perfecte vloei, zeer transparant, uitstekende hechting, laag viskeus.

Ondergrond
De ondergrond dient schoon en droog te zijn. Vet, vuil, stof, cementhuid, verf e.d. grondig verwijderen. Houten ondergronden dienen winddroog te zijn, het vochtpercentage mag niet hoger zijn dan 18 %.  Cementgebonden onder-gronden dienen minimaal 28 dagen oud te zijn, en het vochtpercentage op een diepte van 20 mm, mag niet hoger zijn dan 3% gemeten met een CM apparaat.

De relatieve luchtvochtigheid mag niet hoger zijn dan 70%, en de temperatuur van de ruimte niet lager dan 15°C, tenzij anders vermeld in het advies. De temperatuur van het te bewerken oppervlak moet minimaal 10 °C zijn en moet tenminste 3ºC boven het dauwpunt liggen om condensvorming te voorkomen. Om te voldoen aan de technische en esthetische waarden moet de verwerkingstemperatuur tussen 15 º en 20º C. liggen. De minimale uitharding temperatuur bedraagt 5ºC; bij deze temperatuur zal de doorharding tijd aanmerkelijk langer zijn.

Verwerking
Hars en harder componenten in afgepaste verhouding mechanisch mengen totdat een volledig homogene massa wordt verkregen. Na menging, het materiaal overgooien in een  mengvat en nogmaals doormengen en verdelen op het oppervlak d.m.v. een roller of kwast.

Uiterlijk
Dekkend, hoog glanzend, de glans loopt na verloop van tijd terug naar zijdeglans

 

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2021 Protect Dakcoatings
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend