ECO 7740 Belijning

Productomschrijving en samenstelling
ECO 7740 Belijningsverf is een oplosmiddelvrij watergedragen 2-K product in kleur op basis van geëmulgeerde epoxyhars en een oplossing van watergedragen polyamine als verharder.

Belijning ECO 7740 wordt toegepast waar een slijtvaste en vloeistofdichte markeringsverf vereist is. Belijning ECO 7740 heeft een hoog vaste – stofgehalte en is in een grote laagdikte aan te brengen en in situaties waarbij damptransport uit de ondergrond te verwachten is. Op verzoek kan de belijning voorzien worden van een anti-slip middel.

Specifieke kenmerken
slijtvast, geheel naadloos, hygiënisch, chemisch resistent, onbrandbaar, vloeistofdicht, stofvrij, eenvoudig reinigbaar, esthetisch, goed verwerkbaar, oplosmiddelvrij, dampdiffuus, snel drogend, nagenoeg reukloos.

ECO 7740 Belijningsverf is goed bestand tegen zuren, logen, zouten en oplosmiddelen.

Ondergrond
De ondergrond dient schoon en droog te zijn. Vet, vuil, stof, cementhuid, verf e.d. grondig verwijderen door stralen, frezen of schuren. Gaten en scheuren vooraf repareren.

 

Verwerking
Hars en harder componenten in afgepaste verhouding zeer grondig mechanisch mengen totdat een volledig homogene massa wordt verkregen. Na menging, die absoluut mechanisch dient te geschieden, het materiaal overgooien in een mengvat en nogmaals doormengen en aanbrengen d.m.v. een kwast, vachtroller of spuitapparatuur.

Uiterlijk
Zijdeglans. In nagenoeg alle RAL en NCS kleuren leverbaar. Charges van eenzelfde kleur kunnen onderling in geringe mate afwijken.

 

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2021 Protect Dakcoatings
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend