ECO 7760 Transparant

Productomschrijving en samenstelling
ECO 7760 is een watergedragen 2-K product op basis van alifatische polyurthanen en een alifatische isocyanaat als verharder.

ECO 7760 wordt toegepast als zeer slijtvaste en niet vergelende afwerking op steenachtige ondergronden, troffelvloeren, houtenvloeren, chipsvloeren en kunststofoppervlakken.

Specifieke kenmerken
ECO 7760 is esthetisch, goed verwerkbaar, slijtvast, krasvast, elastisch, geheel naadloos, hygiënisch, chemisch resistent, uitstekend UV bestand, stofvrij, NMP vrij, nagenoeg reukloos, zeer lange potlife. V.O.S. < 70 g/l. en is goed bestand tegen zuren, logen, zouten en zeer goed bestand tegen oplosmiddelen.

Ondergrond
De ondergrond dient schoon en droog te zijn. Zuigende ondergronden dienen geïmpregneerd te worden met een primer op advies. Vet, vuil, stof, verf, e.d. grondig verwijderen door schuren en ontvetten. De relatieve luchtvochtigheid mag niet hoger zijn dan 70% en de temperatuur van de ruimte niet lager dan 10ºC, tenzij anders vermeld in het advies.

De temperatuur van het te bewerken oppervlak moet minimaal 10º C zijn en moet tenminste 3º C boven het dauwpunt liggen om condensvorming te voorkomen. Om te voldoen aan de technische en esthetische waarden  moet de verwerkings-temperatuur tussen 15º en 20ºC liggen.

De minimale uitharding  temperatuur bedraagt 10ºC; bij deze temperatuur zal de doorharding tijd aanmerkelijk langer zijn.

 Verwerking
Hars en harder componenten in afgepaste verhouding zeer grondig mechanisch mengen totdat een  volledig homogene massa wordt verkregen. Na menging, die absoluut mechanisch dient te geschieden, het materiaal overgooien in een mengvat en nogmaals doormengen en aanbrengen d.m.v. een kwast, vachtroller of spuitapparatuur.

Uiterlijk
ECO 7760 is zijdemat. Ook in mat, zijdeglans en glans leverbaar.

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2021 Protect Dakcoatings
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend