ECO 7708 Rol-Gietvloer

Productomschrijving en samenstelling
ECO 7708 is een oplosmiddelvrij, 2 componenten product op basis van hoogwaardige gemodificeerde epoxyharsen en een polyamine als verharder.

ECO 7708 wordt toegepast indien een slijtvaste en zeer vlakke vloerafwerking gevraagd wordt. ECO 7708 is bestand tegen zware mechanische belastingen. De laag is naadloos, vloeistofdicht en bestand tegen vele chemicaliën.

Specifieke kenmerken
ECO 7708 is esthetisch, goed vloeibaar, geheel naadloos, hygiënisch, oplosmiddelvrij, chemisch resistent, stofvrij, eenvoudig reinigbaar
en is bestand tegen zuren, logen, zouten en oplosmiddelen.

Ondergrond
De ondergrond dient schoon en droog te zijn. Vet, vuil, stof, cementhuid, verf e.d. grondig verwijderen door stralen, frezen of schuren en voorstrijken met ECO 7705 Primer en/of egaliseren met Gietvloer. Gaten en scheuren vooraf repareren. Eventueel benodigd afschot (max. 1%) dient in de ondervloer aanwezig te zijn, tenzij anders vermeld in het advies. Cementgebonden ondergronden dienen minimaal 28 dagen oud te zijn, en het vochtpercentage op een diepte van 20mm. mag niet hoger zijn dan 2,5 % gemeten met een CM apparaat. De relatieve luchtvochtigheid mag niet hoger zijn dan 70% en de temperatuur van de omgeving niet lager dan 15°C, tenzij anders vermeld in het advies. De temperatuur van het te bewerken oppervlakte mag minimaal 10°C en moet tenminste 3°C boven het dauwpunt liggen om condensvorming te voorkomen. Om te voldoen aan de technische en esthetische waarden moet de verwerkingstemperatuur tussen de 15° en 20° C liggen. De minimale uitharding temperatuur bedraagt 10°C; bij deze temperatuur zal de doorharding tijd aanmerkelijk langer zijn.

Verwerking
Hars en harder componenten in afgepaste verhouding mechanisch mengen totdat een volledig homogene massa wordt verkregen. Na menging, het materiaal overgooien in een  mengvat en nogmaals doormengen en verdelen op de vloer d.m.v. een spaan of wisser. Het verdient aanbeveling de natte aangebrachte laag  d.m.v. een stekelwals te ontluchten. Een volgende laag dient binnen 72 uur te worden aangebracht.

Uiterlijk
ECO 7708 is glanzend; de glans loopt door gebruik na verloop van tijd terug. Nagenoeg alle RAL kleuren leverbaar. Charges van eenzelfde kleur kunnen onderling in geringe mate afwijken.

 

 

 

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2021 Protect Dakcoatings
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend