ECO 7765 Dekkend

Productomschrijving en samenstelling

ECO 7765 is een watergedragen 2-K product in kleur op basis van alifatische polyurthanen en een alifatische isocyanaat als verharder en wordt toegepast als zeer slijtvaste en niet vergelende gepigmenteerde coating op steenachtige ondergronden, troffelvloeren, houten vloeren,
chipsvloeren en kunststofoppervlakken.

Specifieke kenmerken
ECO 7765 is esthetisch, goed verwerkbaar, slijtvast, krasvast, elastisch, geheel naadloos, hygiënisch, chemisch resistent, uitstekend UV bestand, stofvrij, NMP vrij, nagenoeg reukloos, zeer lange potlife en is goed bestand tegen zuren, logen, zouten en oplosmiddelen.

Ondergrond
De ondergrond dient schoon en droog te zijn. Zuigende ondergronden dienen geïmpregneerd te worden met een primer op advies. Vet, vuil, stof, verf, e.d. grondig verwijderen door schuren en ontvetten. De relatieve luchtvochtigheid mag niet hoger zijn dan 70% en de temperatuur van de ruimte niet lager dan 10ºC, tenzij anders vermeld in het advies.

 

Verwerking
Hars en harder componenten in afgepaste verhouding zeer grondig mechanisch mengen totdat een volledig homogene massa wordt verkregen. Na menging, die absoluut mechanisch dient te geschieden, het materiaal overgooien in een mengvat en nogmaals doormengen en aanbrengen d.m.v. een kwast, vachtroller of spuitapparatuur.

Uiterlijk
ECO 7765 is zijde mat. Ook in mat en glans verkrijgbaar. Leverbaar in nagenoeg alle RAL en NCS kleuren.

 

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2021 Protect Dakcoatings
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend