ECO 7780 Graffiti Transparant

Productomschrijving en samenstelling
ECO 7780 Graffiti Coating is een watergedragen 2-K product op basis van alifatische polyurthanen, siloxanen en een alifatische isocyanaat als verharder en wordt toegepast als slijtvaste, zeer hoog chemisch bestendige en niet vergelende afwerking op rol coating, kunststof oppervlakken e.d. Uitermate geschikt als transparante afwerking voor het antiposter, antisticker en anti graffiti behandelen van diverse gesloten ondergronden

Specifieke kenmerken
ECO 7780 Graffiti Coating is esthetisch, goed verwerkbaar, krasvast, zeer hoog chemisch resistent, geheel naadloos, hygiënisch, uitstekend UV bestand, stofvrij, NMP vrij, nagenoeg reukloos, zeer lange potlife en is zeer goed bestand tegen zuren, logen, zouten en oplosmiddelen.

Ondergrond
De ondergrond dient schoon en droog te zijn. Zuigende ondergronden dienen geïmpregneerd te worden met een primer op advies. Vet, vuil, stof, verf, e.d. grondig verwijderen door schuren en ontvetten. De relatieve luchtvochtigheid mag niet hoger zijn dan 70% en de temperatuur van de ruimte niet lager dan 10ºC, tenzij anders vermeld in het advies.

Verwerking

Hars en harder componenten in afgepaste verhouding zeer grondig mechanisch mengen totdat een  volledig homogene massa wordt verkregen. Na menging, die absoluut mechanisch dient te geschieden, het materiaal overgooien in een mengvat en nogmaals doormengen en aanbrengen d.m.v. een kwast, vachtroller of spuitapparatuur.

Uiterlijk
ECO 7780 Graffiti Coating is zijdemat. Ook in mat en in glans leverbaar.

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2021 Protect Dakcoatings
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend