ECO 7790 Color

Productomschrijving en samenstelling
De coating is een oplosmiddelvrij, twee componenten urethaan product op basis van polycarbamide polyolen en een alifatische isocyanaat als verharder en de Coating wordt toegepast op starre en minder starre ondergronden als elastische, niet vergelende, UV bestendige vloer-of wandafwerking.  Coating 7790 is een uitstekende afwerking op ondergronden zoals beton, metaal, hout, asfalt, kunststof e.d.
Uitstekend geschikt waar een aantasting door  chemische invloeden te verwachten is.

Specifieke kenmerken
De Coating is een zeer snel uithardende coating, elastisch, UV bestendig, geheel naadloos, eenvoudig aan te brengen, stofvrij, goed reinigbaar, esthetisch, hygiënisch, in grote laagdikte aan te brengen en de Coating is goed bestand tegen zuren, logen en zouten en is redelijk bestand tegen oplosmiddelen.

Ondergrond
De ondergrond dient schoon en droog te zijn. Vet, vuil, stof, cementhuid, verf, e.d. grondig verwijderen door stralen, frezen of schuren en voorstrijken met Impregneer ECO 7706. Gaten en scheuren vooraf repareren. Eventueel  benodigd afschot (max. 2 %) dient in de ondervloer aanwezig te zijn, tenzij anders vermeld  in het advies. Cementgebonden ondergronden dienen minimaal 28 dagen oud te zijn, en het  vochtpercentage op een diepte van 20 mm mag niet hoger zijn dan 2,5 % gemeten met een CM apparaat. De relatieve luchtvochtigheid mag niet hoger zijn  dan 70% en de temperatuur van de ruimte niet lager dan 15ºC, tenzij anders vermeld in  het advies. De temperatuur van het te bewerken oppervlak moet minimaal 10ºC zijn en  moet tenminste 3ºC boven het dauwpunt liggen om condensvorming te voorkomen. Om te voldoen aan de technische en esthetische waarden moet de verwerkingstemperatuur tussen de 15º en 20ºC. liggen. De minimale uitharding  temperatuur bedraagt 10ºC; bij deze temperatuur zal de doorharding  tijd aanmerkelijk langer zijn.

Verwerking
Hars en harder componenten in afgepaste verhouding zeer grondig mechanisch mengen totdat  een volledig homogene massa wordt verkregen en overgieten in een mengvat en nogmaals goed doormengen, gemengd product met roller, wisser of kwast verdelen. Een eventuele tweede laag aanbrengen binnen een tijdsbestek van 12 uur.

Uiterlijk
De 7790 Coating is glanzend. In nagenoeg alle RAL kleuren leverbaar. Charges van eenzelfde kleur kunnen onderling in geringe mate afwijken.

 

 

 

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2021 Protect Dakcoatings
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend