ECO 7795 Belijningsverf

Productomschrijving en samenstelling

ECO 7795 Belijningsverf is een oplosmiddelvrij, twee componenten urethaan product op basis van polycarbamide polyolen en een alifatische isocyanaat als verharder.

ECO 7795 Belijningsverf wordt toegepast op starre en minder starre ondergronden als elastische, niet vergelende, UV bestendige belijningsverf .  Belijningsverf ECO 7795 is een uitstekende toepassing op ondergronden zoals beton, metaal, hout, asfalt, kunststof e.d. Uitstekend geschikt waar een aantasting door  chemische invloeden te verwachten is.

Specifieke kenmerken

ECO 7795 Belijningsverf is een zeer snel uithardende coating, elastisch, UV bestendig, geheel naadloos, eenvoudig aan te brengen, stofvrij, goed reinigbaar, esthetisch, hygiënisch, in grote laagdikte aan te brengen en is goed bestand tegen zuren, logen en zouten en is redelijk bestand tegen oplosmiddelen.

Ondergrond

De ondergrond dient schoon en droog te zijn. Vet, vuil, stof, cementhuid, verf, e.d. grondig verwijderen door stralen, frezen of schuren. Gaten en scheuren vooraf repareren. Cementgebonden ondergronden dienen minimaal 28 dagen oud te zijn, en het  vochtpercentage op een diepte van 20 mm mag niet hoger zijn dan 2,5 % gemeten met een CM apparaat. De relatieve luchtvochtigheid mag niet hoger zijn  dan 70% en de temperatuur van de ruimte niet lager dan 15ºC, tenzij anders vermeld in  het advies. De temperatuur van het te bewerken oppervlak moet minimaal 5ºC zijn en  moet tenminste 3ºC boven het dauwpunt liggen om condensvorming te voorkomen. Om te voldoen aan de technische en esthetische waarden moet de verwerkingstemperatuur tussen de 15º en 20ºC. liggen. De minimale uitharding  temperatuur bedraagt 0ºC; bij deze temperatuur zal de doorharding  tijd aanmerkelijk langer zijn.

Verwerking

Hars en harder componenten in afgepaste verhouding zeer grondig mechanisch mengen totdat  een volledig homogene massa wordt verkregen en overgieten in een mengvat en nogmaals goed doormengen, gemengd product met roller of kwast aanbrengen. Een eventuele tweede laag aanbrengen binnen een tijdsbestek van 12 uur. Eventueel direct na het aanbrengen, in de nog natte laag kan glasparel worden gestrooid om een reflecterend effect te verkrijgen.

Uiterlijk

ECO 7795 Belijningsverf is glanzend. In nagenoeg alle RAL kleuren leverbaar. Charges van eenzelfde kleur kunnen onderling in geringe mate afwijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2021 Protect Dakcoatings
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend