Eco 6785 Top Coating Dekkend

Productomschrijving en samenstelling

ECO 6785 is een watergedragen 2-K product in kleur op basis van alifatische acrylaat polyurthanen en een alifatische isocyanaat als verharder.

Coating ECO 6785  wordt toegepast als  hoog chemicaliën bestendige niet vergelende gepigmenteerde afwerking op dakplaten, bitumen en kunststof ondergronden, die beschermd moeten worden tegen weer en UV belastingen.

Specifieke kenmerken

ECO 6785 is esthetisch, weersbestendig, goed verwerkbaar, slijtvast, krasvast, elastisch, geheel naadloos, hygiënisch, chemisch resistent, uitstekend UV bestand, stofvrij, NMP vrij, nagenoeg reukloos, zeer lange potlife en is goed bestand tegen zuren, logen, zouten en oplosmiddelen.

Ondergrond

De ondergrond dient schoon en droog te zijn. Zuigende ondergronden dienen geïmpregneerd te worden met een primer op advies. Vet, vuil, stof, verf, e.d. grondig verwijderen door schuren en ontvetten. De relatieve luchtvochtigheid mag niet hoger zijn dan 70% en de temperatuur van de ruimte niet lager dan 10ºC, tenzij anders vermeld in het advies.

De temperatuur van het te bewerken oppervlak moet minimaal 10º C zijn en moet tenminste 3º C boven het dauwpunt liggen om condensvorming te voorkomen. Om te voldoen aan de technische en esthetische waarden  moet de verwerkings-temperatuur tussen 15º en 20ºC liggen.

De minimale uitharding  temperatuur bedraagt 10ºC; bij deze temperatuur zal de doorharding tijd aanmerkelijk langer zijn.

 Verwerking

Hars en harder componenten in afgepaste verhouding zeer grondig mechanisch mengen totdat een  volledig homogene massa wordt verkregen. Na menging, die absoluut mechanisch dient te geschieden, het materiaal overgooien in een mengvat en nogmaals doormengen en aanbrengen d.m.v. een kwast, vachtroller of spuitapparatuur.

Uiterlijk

ECO 6785 is zijdemat. Ook in mat en zijdeglans verkrijgbaar. Leverbaar in nagenoeg alle RAL en NCS kleuren.

 

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2021 Protect Dakcoatings
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend