4 manieren om geld te besparen met witte dakcoating

Voordelen witte dakcoating

Witte dakcoating is een uitstekende keuze wanneer u wilt profiteren van diverse voordelen, waaronder meerdere besparingen. Protect PBM levert de witte dakcoating met uitstekende garanties. Hierbij kunt u denken aan een waterdichtheid garantie op het materiaal voor de duur van maar liefst 10 jaar. De levensduur bedraagt gemiddeld 20 jaar. U kunt op meerdere manieren geld besparen met de witte dakcoating. Wij benoemen er 3.

 

  1. Minder onderhoudskosten

Witte dakcoatings bevatten Uv-straling blokkerende pigmenten. Deze pigmenten zorgen ervoor dat uw dak effectief wordt beschermd tegen de schadelijke Uv-stralen van de zon. Het effect van Uv-stralen behoort tot die de belangrijkste oorzaken van dak degradatie. Met de witte dakcoating wordt dit eenvoudig tegengegaan en dit betekent dat u geld kunt besparen op het onderhoud van uw dak.

 

  1. Minder airconditioningskosten

De pigmenten die Uv-stralen blokkeren zorgen er ook voor dat er reflectie ontstaat. Dit betekent dat de zonnewarmte weer weg wordt geduwd van het pand. In onze voordelen van witte dakcoating benoemden wij al dat het binnen gemiddeld 5 graden koeler blijft. Natuurlijk koelen is niet alleen aangenaam, maar zorgt uiteraard ook voor de nodige kostenbesparing. Studies tonen aan dat u in totaal 7 tot 15 procent van de totale koelingskosten kunt besparen door een witte dakcoating te gebruiken.

 

  1. Meer rendement van zonnepanelen

Zonnepanelen en PV panelen op het dak zijn natuurlijk altijd en goede beslissing. Het is nog beter om dergelijke panelen te combineren met witte dakcoating. In dit geval is de opbrengst van de panelen namelijk nog hoger dan bij een donker dak. U kunt er dus meer voordeel uit halen.

 

  1. Snelle toepassing

Witte dakcoatings worden rechtstreeks over de bestaande, verouderde dakbedekking aangebracht, waardoor installateurs kunnen besparen op installatietijd en eigenaren van gebouwen geld besparen. U hoeft uw bedrijfsprocessen niet stil te leggen wanneer de witte dakcoating wordt aangebracht, waardoor u geen verlies hoeft te lijden op het vlak van productie of verkoop. Wanneer een dak vervangen moet worden, dan moeten bedrijfsprocessen wel worden gestaakt voor een bepaalde tijd. Dit kost veel geld en kan eenvoudig worden voorkomen door te kiezen voor toepassing van witte dakcoating.

 

Extra voordeel: brandveilig werken

Brandveilig werken is uiteraard heel belangrijk. Witte dakcoatings dragen bij aan brandveilig werken. Bij open vuur ontstaat er geen brandgevaar. Hierdoor is de toepassing van witte dakcoating ook zeer geschikt voor de petrochemische industrie of andere brandgevaarlijke plekken.

 

Wilt u ook geld besparen met witte dakcoating?

U kunt op meerdere kosten flink besparen wanneer u kiest voor een investering in witte dakcoating. U bent natuurlijk van harte welkom bij Protect PBM wanneer u ook geld wilt gaan besparen met witte dakcoating. Vanzelfsprekend informeren en adviseren wij u graag wanneer u hier behoefte aan heeft. In dit geval kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

‹ Terug naar 'Nieuws'

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2021 Protect Dakcoatings
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend