De 10 belangrijkste voordelen van witte dakcoating

Witte dakcoating levert eindeloos veel voordelen op. Het is dan ook niet  verwonderlijk dat steeds meer bedrijven en vastgoedeigenaren kiezen voor het (laten) aanbrengen van witte dakcoating. Protectdakcoating geeft u een overzicht van de 10 belangrijkste voordelen van witte dakcoating.

 

  1. Weerbestendig

Witte dakcoating is weerbestendig. Dit betekent dat het goed bestand is tegen vorst, maar bijvoorbeeld ook tegen Uv-straling. De coating wordt op geen enkele wijze negatief beïnvloed door het weer.

 

  1. Makkelijke verwerking

Het verwerken van witte dakcoating is heel eenvoudig. Het is mogelijk om de coating op het dak aan te brengen met een kwast, maar het gebruik van een roller is ook mogelijk.

 

  1. Energiebesparend

De witte dakcoating zorgt ervoor dat de innamelucht van de airconditioning aanzienlijk wordt gereduceerd. Dit betekent dat u energie kunt besparen met witte dakcoating.

 

  1. Verkoelend

Het zonlicht wordt door de witte dakcoating gereflecteerd. Dit zorgt ervoor dat de binnentemperatuur lager blijft in de zomer. Het blijft gemiddeld 5 graden koeler.

 

  1. Oplosmiddelvrij

Witte dakcoating is oplosmiddelvrij. Er komen steeds meer producten op de markt die oplosmiddelvrij zijn, waaronder bijvoorbeeld muurverf. Oplosmiddelvrije producten zijn een milieuvriendelijke keuze.

 

  1. Optimale hechting

De witte dakcoating kent een optimale hechting op de meest uiteenlopende ondergronden. U kunt hierbij denken aan bitumen, tegels, beton en zelfs golfplaten.

 

  1. Zeer flexibel

Een goede flexibiliteit van dakcoating zorgt voor een langere levensduur en een beter behoud van de kwaliteit. Witte dakcoating is zeer flexibel.

 

  1. Scheur overbruggend

Witte dakcoating kan niet alleen worden toegepast op nieuwe daken, maar ook op bestaande daken die er wellicht niet meer feilloos uitzien. Witte dakcoating is namelijk scheur overbruggend. Oneffenheden vormen dus geen belemmering.

 

  1. CO2 reducerend

We willen tegenwoordig allemaal zo duurzaam mogelijk bezig zijn. Wanneer u kiest voor witte dakcoating, dan bent u ook aan het verduurzamen. Deze coating is namelijk CO2 reducerend.

 

  1. Kostenbesparend

Witte dakcoating zorgt op meerdere manieren voor een besparing aan kosten. U heeft namelijk minder onderhoudskosten, minder airconditioning/energiekosten en u behaalt meer rendement van zonnepanelen.

 

Kies voor witte dakcoating van Protectdakcoating

U bent bij Protectdakcoating aan het juiste adres wanneer u interesse heeft in witte dakcoating. Heeft u nog vragen of wilt u zich door ons laten adviseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

‹ Terug naar 'Nieuws'

Contact

Informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Telefoon: 0575-563338

 Whatsapp: 06-30945559

Fax: 0575-567263

E-mail: info@protect-pbm.nl

© 2021 Protect Dakcoatings
Wij werken samen met Wij zijn officieel erkend